Picador 0,8 MG

picador-0-8-mg

Kontakt hatású, rovarölő talajfertőtlenítő szer.

Kukoricában és napraforgóban, burgonyában, cukorrépában, paradicsomban, káposztafélékben (fejes káposzta, kelkáposzta, vöröskáposzta) és gyökérzöldségekben (sárgarépa, petrezselyem, pasztinák, gumós zeller, cékla, torma) a vetés illetve ültetés előtt vagy azokkal egy menetben kell a tovarölő talajfertőtlenítő szert kijuttatni és a talajba dolgozni.

A vetés során biztosítani kell a granulátumok talajjal való teljes fedettségét!

A készítmény egy vegetációs időszakban csak egy alkalommal használható!

Kiskerti felhasználás esetén 10 m2-re 12 g, 100 m2-re 120 g, 1000m2-re 1,2 kg kell kijuttatni.

Felhasználható pattanóbogár és cserebogár lárvája ellen kukoricában, csemegekukoricában, napraforgóban, burgonyában, cukorrépában, paradicsomban, káposztafélékben és gyökérzöldségekben, valamint káposztalégy ellen káposztafélékben és sárgarépalégy ellen gyökérzöldségekben.

 

Hatóanyag: 8 g/kg cipermetrin

Formuláció: granulátum (GR)

Kiszerelés: 300 g

Forglamazási kategória: III

A III. forgalmi kategóriába sorolt növényvédő szer vásárlása és saját célú felhasználása szakképesítéshez, engedélyhez nem kötött. (43/2010 (IV.23) FVM rendelet)

 

Használat előtt feltétlenül olvassa el a termék címkéjét is!

Kerti kalendárium

Májusi teendők kiskertünkben

Ebben a szép tavaszi hónapban csodálatos látványt nyújthat felvirágoztatott kertünk, erkélyünk, de a tennivalóktól se feledkezzünk el.

Júniusi teendők kiskertünkben

Ez a hónap még elég tennivalót tartogat a konyha- díszkert valamint balkonkertben tevékenykedő kiskertészeknek. Vegyük sorra a feladatokat: