Picador 0,8 MG

picador-0-8-mg

Kontakt hatású, rovarölő talajfertőtlenítő szer.

 

A Picador 0,8 MG alkalmazása

 

Kukoricában és napraforgóban, burgonyában, cukorrépában, paradicsomban, káposztafélékben (fejes káposzta, kelkáposzta, vöröskáposzta) és gyökérzöldségekben (sárgarépa, petrezselyem, pasztinák, gumós zeller, cékla, torma) a vetés illetve ültetés előtt vagy azokkal egy menetben kell a tovarölő talajfertőtlenítő szert kijuttatni és a talajba dolgozni.

A vetés során biztosítani kell a granulátumok talajjal való teljes fedettségét!

A készítmény egy vegetációs időszakban csak egy alkalommal használható!

Kiskerti felhasználás esetén 10 m2-re 12 g, 100 m2-re 120 g, 1000m2-re 1,2 kg kell kijuttatni.

Felhasználható pattanóbogár és cserebogár lárvája ellen kukoricában, csemegekukoricában, napraforgóban, burgonyában, cukorrépában, paradicsomban, káposztafélékben és gyökérzöldségekben, valamint káposztalégy ellen káposztafélékben és sárgarépalégy ellen gyökérzöldségekben.

 

Picador 0,8 MG hatóanyaga:

8 g/kg cipermetrin

Formuláció:

granulátum (GR)

Kiszerelés:

300 g

Forglamazási kategória:

III

A III. forgalmi kategóriába sorolt növényvédő szer vásárlása és saját célú felhasználása szakképesítéshez, engedélyhez nem kötött. (43/2010 (IV.23) FVM rendelet)

 

Használat előtt feltétlenül olvassa el a termék címkéjét is!

Kerti kalendárium

Augusztusi teendők kiskertünkben

A nyár talán legmelegebb napjai következnek, amikor is folytatódhat a betakarítás, majd a befőzés vagy fagyasztás, a raktározás télre.

Szeptemberi teendők kiskertünkben

Az ősz első hónapjában még élvezhetjük az utolsó napsugarakat, nagy sétákat tehetünk a sárguló lombú parkokban, és csodálhatjuk kertünkben még nyíló virágokat is.