Pirimor 50 WG

pirimor-50-wg

Preventív rovarölő szer levéltetvek ellen.

 

A védekezést előrejelzésre kell alapozni és a kezeléseket a kártevők megjelenésekor kell megketdeni. Felszaporodás esetén a kezelést ismételjük meg.

Almatermésűekben (dózis: 8 g/10 l víz) és őszibarackban (dózis: 8 g/10 l víz)  a levéltetű ősanyák utónemzedékei ellen, a kolóniák kialakulása előtt kell védekezni.

Zöldségfélékben előrejelzés alapján a kártevők megjelenésekor kell megkezdeni a kezeléseket, az utódnemzedék ellen pedig szükség esetén meg kell ismételni a kezelést. Dózis: 8-12 g/10 l víz

Káposztafélékben és mákban a permetléhez nedvesítőszer hozzáadása javasolt. Előrejelzés alapján a kártevők megjelenésekor védekezzünk. Dózis: 8-10 g/10 l víz.

Szántóföldi kultúrákban az állománykezelést növényvizsgálatra alapozott vagy sárgatálas megfigyelés alapján az első egyedek megjelenését követően ajánlott elkezdeni. Dózis: 8-10 ml/10l víz)

Hatóanyag:

500 g / kg pirimikarb

 

Formuláció:

 vízben diszpergálható granulátum (WG)

 

Kiszerelés:

10 g, 1 kg

 

Forgalmazási kategória:

II. 10 g feletti kiszerelés esetén

III. 10 g kiszerelés esetén

 

 

 

Használat előtt feltétlenül olvassa el a termék címkéjét is!

Milyen károsítókra használatos:

Paprika

Levéltetvek

Paradicsom

Levéltetvek

Káposzta

Levéltetvek

Bimbóskel

Levéltetvek

Naspolya

Levéltetvek

Kelkáposzta

Levéltetvek

Uborka

Levéltetvek

Fejes saláta

Levéltetvek

Saláta félék

Levéltetvek

Körte

Levéltetvek

Birs

Levéltetvek

Őszibarack

Levéltetvek

Alma

Levéltetvek

Kerti kalendárium

Decemberi teendők kiskertünkben

Az őszi időszak végén, a lombozat lehullásával a gyümölcsfák téli mélynyugalomba vonulnak, azonban bőven vannak ekkor is olyan ápolási munkák, amelyek elvégzéséről gondoskodnunk kell. 

Januári teendők kiskertünkben

Még mindig tart a tél, így folytatódhatnak a téli tennivalók a kertben, de az is hasznos, ha egy bögre forró csoki mellett, akár a kandalló előtt gondoljuk át a jövő évi terveinket.