2023-10-05 05:40:38 | Notice: Undefined variable: kulturak in /home/fatudor/public_html/page/classes/controller/webshop.php on line 366 Outcast hangyairtó gél

Outcast hangyairtó gél

outcast-hangyairto-gel

Rendkívül hatékony hangyairtó gél valamennyi hazai hangyafaj ellen.

Tulajdonságok:


•    felhasználásra kész hangyairtó gél: könnyű kihelyezés, biztonságos és irtószermentes környezet
•    speciális hatóanyag: csak a hangyák szervezetében aktiválódó irtószer, késleltetett hatástartammal (a teljes hangyaboly sikeres irtása érdekében)
•    a leggyakoribb hazai hangyafajok ellen hatásos
•    épületen kívül és belül is alkalmazható
•    lakossági felhasználásra is
•    felhasználhatóság: gyártástól számított 2 év
•    Advion hangyairtó gél családjához tartozó hangyairtó csalétek
•    előre feltöltött, gél állagú készítmény
•    rendkívül vonzó csalétek

A hatóanyag a hangya anyagcsere folyamatára van hatással, elfogyasztása következtében a rovar lebénul és elpusztul. Rezisztencia (vagyis ellenállás) esélye alacsony. Célzottan rovarokra hat (pl.: gerincesekre nem). 

A hangyák táplálékszerzés céljából látogatják a lakásokat, irodákat, egyéb épületeket. Több ezres kolóniákban (ún. bolyokban) élnek, ebből az emberek főként a dolgozókkal találkoznak, akik élelemmel látják el a boly többi tagját is. Ahhoz, hogy a hangyaprobléma egy lakásban megoldódjon, nem elég a dolgozókat elpusztítani (különböző irtószerrel lefújni), az utánpótlást is meg kell szüntetni, vagyis a királynőt és a bolyban lévő többi tagot is el kell pusztítani. Ennek lehetőségét biztosítja az Outcast hangyairtó gél hatóanyaga.

Az Outcast hangyairtó gél alkalmazása:


1. Olvassa el a papírcsomagoláson lévő információkat! 
2. Bontsa fel a papírdobozt és vegye ki a fémfóliázott csomagot, majd bontsa ki azt is! A fémfóliából kivett termék felhasználhatósága nem sérül, hiszen a gél továbbra is zárt térben marad. 
3. A csomagolás 3 önálló csalétek állomást tartalmaz. Válassza szét ezeket tördeléssel, és döntse el, hogy a hangyák száma és megjelenési helye alapján hány állomást kíván felhasználni. A fel nem használt terméket tegye félre későbbi felhasználásra. 
4. A felhasználni kívánt csalétek állomás végét a perforáció mentén törje le, majd a gélt tartalmazó „buborékot” két ujjal nyomja össze (vagyis aktiválja csalétekállomást) mindaddig, amíg az összes gél a hangyák által bejárható területre nem kerül! 
5. Helyezze ki a csalétekállomást a hangyák vonulási útjába (beltéren: falak és ajtók mellé, résekbe, repedésekbe, konyhapult mellé, kültéren: pl. hangyaboly bejáratához). 
6. Ellenőrizze rendszeresen a csalétekállomásban lévő gél mennyiségét és ha elfogyott, helyezzen ki egy másik csalétket mindaddig, amíg a hangyák jelenlétét érzékeli (a teljes irtási folyamathoz, vagyis amíg a hatóanyag eljut a boly többi tagjához és elpusztítja azokat, akár 1 hétre is szükség lehet). 
7. Amikor az aktivitás megszűnik, az Outcast hangyacsapdát egyszerűen fel kell venni és kidobni – nem hagy maga után eltakarítandó nyomot, és nem marad csalétek a helyén. 

Hatóanyag:

0,05 % indoxakarb

Kiszerelés:

3 db csalétek állomást tartalmaz (3x4 g)

Forgalmi kategória:

A III. forgalmi kategóriába sorolt rovarirtó szer

 

  WEBSHOPON MEGVÁSÁROLHATÓ ITT  

Használat előtt feltétlenül olvassa el a termék címkéjét is!

Milyen károsítókra használatos:

Kerti kalendárium

Októberi teendők kisketünkben

Hidegebbre fordunak a napok, igyekezzünk elvégezni az utolsó tennivalókat is a fagyok beköszönte előtt.

Novemberi teendők kiskertünkben

Még gyönyörködhetünk virágoskertünk csodáiban: krizantém, díszkáposzta, örökzöldjeink. A folyamatos lombhullással akad egy kis dolgunk, az elhalt ágak levágása és levelek összetakarítása után a rezes lemosó permetezéssel is számolnunk kell. Ebben a hónapban odafigyelhetünk a karbantartási és tárolási munkálatokra.