Zoom 11 SC

zoom-11-sc

 

Kontakt atkaölő szer.

 

A készítményben található hatóanyag (etoxazol) mélyhatású (transzlamináris) tulajdonságokkal is rendelkezik. Az atkák kifejlett egyedein kívül valamennyi fejlődési alak ellen hatásos. A növényvédő szer kijuttatása gyéríti a tojások és lárvák számát, hatására a nőstény atkák terméketlen tojásokat raknak. A védekezést megfigyelésre alapozva, a növényállomány folyamatos vizsgálata alapján és a kártevő egyedszámának ismeretében kell megkezdeni. Az atkák felszaporodásának kezdetén indokolt a permetezés végrehajtása. A készítmény az engedélyezett kultúrákban egy vegetációs időszak alatt maximum egy alkalommal használható fel!

A következő kultúrákban használható:
Almatermésűek (alma, körte, birs, naspolya), szilva, szőlő, paradicsom, tojásgyümölcs (hajtatott), szamóca (hajtatott), dísznövények.

 

Házi kerti felhasználás: 5 ml/ 10 l víz.

 

Hatóanyag: 110 g/l etoxazol

Formuláció: vizes szuszpenzió koncentrátum (SC)

Hatásmechanizmus: kontakt

Kiszerelés: 5 ml, 50 ml

Forgalmazási kategória: III.

 

Használat előtt feltétlenül olvassa el a termék címkéjét is!

Kerti kalendárium

Augusztusi teendők kiskertünkben

A nyár talán legmelegebb napjai következnek, amikor is folytatódhat a betakarítás, majd a befőzés vagy fagyasztás, a raktározás télre.

Szeptemberi teendők kiskertünkben

Az ősz első hónapjában még élvezhetjük az utolsó napsugarakat, nagy sétákat tehetünk a sárguló lombú parkokban, de virágoskertünk még nyíló virágjait is csodálhatjuk.