Zoom 11 SC

zoom-11-sc

 

Kontakt atkaölő szer.

 

A készítményben található hatóanyag (etoxazol) mélyhatású (transzlamináris) tulajdonságokkal is rendelkezik. Az atkák kifejlett egyedein kívül valamennyi fejlődési alak ellen hatásos. A növényvédő szer kijuttatása gyéríti a tojások és lárvák számát, hatására a nőstény atkák terméketlen tojásokat raknak. A védekezést megfigyelésre alapozva, a növényállomány folyamatos vizsgálata alapján és a kártevő egyedszámának ismeretében kell megkezdeni. Az atkák felszaporodásának kezdetén indokolt a permetezés végrehajtása. A készítmény az engedélyezett kultúrákban egy vegetációs időszak alatt maximum egy alkalommal használható fel!

A következő kultúrákban használható:
Almatermésűek (alma, körte, birs, naspolya), szilva, szőlő, paradicsom, tojásgyümölcs (hajtatott), szamóca (hajtatott), dísznövények.

 

Házi kerti felhasználás: 5 ml/ 10 l víz.

 

Hatóanyag: 110 g/l etoxazol

Formuláció: vizes szuszpenzió koncentrátum (SC)

Hatásmechanizmus: kontakt

Kiszerelés: 5 ml, 50 ml

Forgalmazási kategória: III.

 

Használat előtt feltétlenül olvassa el a termék címkéjét is!

Kerti kalendárium

Januári teendők kiskertünkben

Még mindig tart a tél, így folytatódhatnak a téli tennivalók a kertben, de az is hasznos, ha egy bögre forró csoki mellett, akár a kandalló előtt gondoljuk át a jövő évi terveinket.

Februári teendők kiskertünkben

Igazán különleges látványt nyújt az ebben az időszakban virágzó varázsmogyoró, de kedvező időjárás esetén a kora tavaszi hagymások virágaiban is gyönyörködhetünk.