Sherpa 100 EC

sherpa-100-ec

 

Gyorshatású, kontakt rovarölő permetező szer zöldségfélék védelmére.

 

Burgonyában, salátában és sárgarépában levéltetvek ellen, borsóban tripsz, levéltetvek, bagolylepke és csipkéző bogarak ellen, bab kultúrában levéltetvek és bagolylepke ellen 5 ml/10 l víz permetlével permetezzünk. A tömeges betelepedés idején érdemes elvégezni a permetezést. A szer kiskerti felhasználásra, 2000 m2-nél nem nagyobb terület kezelésére, évente legfeljebb egyszer alkalmazható. Méhek látogatta területen (a kultúrnövény vagy a területen előforduló gyomnövények virágzásakor) a készítmény kijuttatása tilos!

 

Hatóanyag: 

100 g/l cipermetrin: 10,7 % (m/m)

Formuláció: 

emulzióképző folyékony permetező szer (EC)

Kiszerelés: 

10 ml, 50 ml

Forgalmazási kategória:

III.

A III. forgalmi kategóriába sorolt növényvédő szer vásárlása és saját célú felhasználása szakképesítéshez, engedélyhez nem kötött. (43/2010 (IV.23) FVM rendelet)

 

 

 

Használat előtt feltétlenül olvassa el a termék címkéjét is!

Milyen károsítókra használatos:

Kerti kalendárium

Decemberi teendők kiskertünkben

Az őszi időszak végén, a lombozat lehullásával a gyümölcsfák téli mélynyugalomba vonulnak, azonban bőven vannak ekkor is olyan ápolási munkák, amelyek elvégzéséről gondoskodnunk kell. 

Januári teendők kiskertünkben

Még mindig tart a tél, így folytatódhatnak a téli tennivalók a kertben, de az is hasznos, ha egy bögre forró csoki mellett, akár a kandalló előtt gondoljuk át a jövő évi terveinket.